Hirdetés

faiskola.lap.hu / Faiskolák, kertészetek - Pest megye

Faiskolák, kertészetek - Pest megye

Egy zöldfelület megtervezése egy olyan egyszeri befektetés, aminek szükségességét hajlamos megkérdőjelezni az ember, de az eredményt látva már nem is kérdéses, hogy garantáltan megtérülő beruházásról van szó. Kertészetünk filozófiája, hogy az idilli, zöld lakókörnyezet születésének záloga a gondos tervezés, profi kivitelezés és a folyamatos karbantartási munkálatok.

ahol a növényritkaságok laknak

Gyors, szakszerű, rugalmas kiszolgálás, bármire is van szüksége, vagy megtalálja nálunk, vagy megszerezzük Önnek! Akármit is képzeljen el kertje díszeként, kérje, rendelje, meg fogjuk oldani, hogy teljesüljön a vágya! Életerős, egészséges, friss növények, csakis sokat bizonyított szakemberektől! Készletünkben kizárólag olyan virágokat, örökzöldeket, évelőket veszünk fel, amiket mi is hazavinnénk!

Hazai és mediterrán növénykínálat kb. 2 000 m2-en, hangulatos környezetben. A kertészet szombaton és vasárnap is nyitva tart kora délutánig. A kertben kis halastó is helyet foglal, a gyerekkel érkező vásárlóknak is kellemes időtöltést nyújtva. Megbízható, egészséges növények és profi kellékek kaphatók.

A mediterrán növények kivételével kizárólag magyar faiskolák nevelését találja meg a Karkus faiskola kínálatában. A mediterránok közül csak azokat hozzuk forgalomba, melyek megfelelő talaj, ill. fényviszonyok közt a hazai klímában termeszthetők, ültethetők (pl. áfonya, füge, hortenzia, magnólia, rhododendron).

Árudánkban közel ezer különböző fajtájú növény kapható, így mediterrán növények, pálmák, fenyők, gyógy- és fűszernövények, valamint egyéb különlegességek széles választéka. Készséggel állunk rendelkezésére telepítési, illetve ültetési tanácsokkal, a megvá

Dísz- és gyümölcsfaiskolai áruda

Díszfák, díszcserjék termesztése, értékesítése, kertépítés

A Mapol Faiskola Budapesttől néhány kilométerre, Pátyon a Töki utca végén ( Töki u. 100 ) található. Több hektáron termelünk örökzöldeket, cserjéket. Fenyő félék, díszfák, évelők, rózsák, rhododendronok, gyümölcsfák, bogyósok, virágföld, trágya széles választékban kapható. Türelmetlen vevőinknek ajánljuk az óriás cserjéket, a nagyméretű örökzöldeket, termő gyümölcsfákat. Várjuk faiskolánkban!

Faiskola Nagykőrösön

Gyümölcsfák, dísznövények, kerti kiegészítők.

Díszfaiskolánkban és kertészetünkben mindent megtalál a sziklakerti évelőktől, a cserjéken és örökzöldeken át, a dísz és gyümölcsfákig valamint bogyós növényekig. Virágzó növényekből is jól állunk, Klematiszok, Díszgyertyák, Krizantémok kaphatók. Növényeink árusítása mellett kertépítéssel,tóépítéssel és sziklakertek építésével is foglalkozunk. Minden hónapban más és más akcióval várjuk leendő vásá

Hirdetés
Meghatározás:

A faiskola.lap.hu gyűjtemény Budapesten és megyénkénti lebontásban mutatja be a faiskolákat egész Magyarországról. Faiskolák, árudák, kertészetek, online vásárlási lehetőségek, hírek, aktualitások és a témához kapcsolódó linkek is találhatók az oldalon. Díszfaiskolák, egyesületek, konferenciák, szakkönyvek, képzés.

A faiskola.lap.hu gyűjtemény Budapesten és megyénkénti lebontásban mutatja be a faiskolákat egész Magyarországról. Faiskolák, árudák, kertészetek, online vásárlási lehetőségek, hírek, aktualitások és a témához kapcsolódó linkek is találhatók az oldalon. Díszfaiskolák, egyesületek, konferenciák, szakkönyvek, képzés.

Szponzorált hirdetések

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Faiskolák, kertészetek - Pest megye
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés